Hollands vs Spanje keuken take-over


Overloon | Van 21 t/m 25 maart slaan Job Litjens en Wendy Dakkus de handen in elkaar met een keuken take-over.

Het thema is Holland vs Spanje, waarvoor Job Litjens een zesgangenmenu samenstelt met een knipoog naar Hollandse producten. Wendy Dakkus neemt tijdens deze dagen de bediening voor haar rekening, en zorgt voor bijpassende wijnen als begeleiding, en voor de liefhebber ook bieren.

De winkel van de tapasproeverij wordt helemaal omgetoverd tot restaurant. Job Litjens begon z'n horecaloopbaan in Overloon bij Onder de Boompjes, met een snuffelstage bij meesterkok René Brienen.

Daar begon zijn liefde voor het vak en heeft hij heel veel geleerd. Hoe leuk is het om nu een kleine twintig jaar later weer een keer te koken in Overloon, een paar deuren verder?

Job Litjens deed verder ook veel ervaring op in gerenommeerde zaken. Na z'n opleiding werkte hij drie jaar in het toen nog met twee Michelinsterren bekroonde Amstel hotel. Verder werkte hij onder meer ook nog zes jaar bij Soigne in Bussum als sous-chef, dat daarna binnen een jaar ook een Michelinster ontving.

Nieuwsgierig geworden? Er zijn nog enkele plaatsen vrij, en op maandag is er speciaal voor horecapersoneel nog een dagje eraan geplakt. Kijk op de website www.detapasproeverij.nl voor meer informatie over de keuken take-over.


Roeien voor Pinkmama

Heijen | Personal trainer Jan Rooster en Pinkmama organiseren op zaterdag 23 maart vanaf 13.00 uur een 24 uur durende roeimarathon voor Pinkmama in Heijen.

Teams van acht personen kunnen aan deze actie voor het goede doel meedoen. De inschrijfkosten bedragen 200 euro per team. De opbrengst komt geheel ten goede aan de stichting Pinkmama. Meer dan acht personen die in je team willen meedoen? Elk extra persoon betaalt 25 euro extra, tot maximaal twaalf personen. Inschrijven? Stuur dan een e-mail naar janrooster.pt@gmail.com. Pinkmama wil aandacht voor vrouwen met borstkanker. Voor meer informatie kijk op www.pink-mama.nl.