Training mindfulness


Venray | Heb je het gevoel dat je leven één langgerekt spitsuur is? Je vergeet afspraken, bent op zoek naar je bril terwijl die op je neus staat? Je reageert zo kortaf dat je er zelf van schrikt. Je voelt je moe en overbelast.

Het is eigen aan een mensleven dat je geconfronteerd wordt met gebeurtenissen die je balans tijdelijk of langdurig verstoren. Er zijn kleine verstorende gebeurtenissen zoals files, haperende techniek of een woordenwisseling met je partner of je kinderen, maar ook meer ingrijpende gebeurtenissen zoals ontslag, echtscheiding, ziekte of overlijden van een dierbare. Mindfulness legt een basis voor meer veerkracht.

Met mindfulness leer je weer meer stil te staan bij de dingen die werkelijk belangrijk zijn: gezondheid, tijd hebben voor je dierbaren, zorg dragen voor jezelf. En voor de moeilijke periodes in je leven, leer je om te gaan met stress, burn-outklachten, slapeloosheid, pijn of depressie. Er worden trainingen aangeboden aan: jongeren en volwassenen, mantelzorgers, werkenden, studerenden en gepensioneerden. Kortom voor iedereen die wil investeren in zichzelf. In april en mei starten er weer nieuwe trainingen.

Meer informatie over de start van de trainingen en welke trainingen er zijn: www.mindfulnesscentrumvenray.nl.