Manual verliest van kampioen

Manual-Tremeg 17-27 (9-14). Doelpunten Manual: Ankie Billekens (8x), Conny van Tilburg en Loes van Dijk (beiden 3x), Jonna Kessels, Manon Hazekamp en Jantine Rongen.

Venray | De handbalsters van Manual verloren van de kampioen in de tweede klasse, Tremeg. In sporthal De Wetteling werd het 17-27 voor de gasten uit Gemert.

Manual had zich voorgenomen om een einde te maken aan de ongeslagen status van Tremeg. De thuisploeg begon sterk aan het duel en nam in de openingsfase brutaal de leiding met drie treffers verschil. Tremeg schakelde vervolgens een tandje bij en boog de achterstand nog voor rust om in een 9-14 voorsprong. In de tweede helft bleven de gasten de betere ploeg en liepen regelmatig scorend uit naar een verschil van tien treffers.