SVOC'01 zorgt voor primeur

SVOC'01-Kronenberg 2-3 (1-1). 2. Danny Houwen 1-0, 36. Mark Philipsen 1-1, 48. Martijn Boots 1-2, 84. Lars Janssen 1-3, 88. Rob Houwen 2-3.

Oirlo | SVOC'01 heeft zondag met de 2-3 nederlaag tegen Kronenberg onbedoeld voor een primeur gezorgd.

De nog puntloze hekkensluiter van de vijfde klasse D pakte namelijk tegen de ploeg uit Oirlo en Castenray de eerste driepunter van het seizoen. Binnen twee minuten kwamen de Tricolores nog wel op voorsprong, maar na tien minuten kwam Kronenberg wat beter in het spel. SVOC'01 gaf vervolgens totaal niet meer thuis, zag ook trainer Jeroen Denissen: "Alles wat fout kon gaan, ging fout. We hadden geen geloof en modderden maar wat aan. Het was een terechte zege voor Kronenberg." De gasten maakten voor rust de gelijkmaker en liepen na rust uit naar 1-3. De 2-3 van Rob Houwen kwam te laat.