Decker incasseert er vier bij afscheid

Geldrop-Venray 4-1 (1-0). 45. Gideon Pieschel 1-0, 46. Ron Kleuskens 1-1, 49. Gideon Pieschel 2-1, 79. Joep van Vroenhoven 3-1, 90. Wessel van Moorsel 4-1.

Geldrop | Venray-doelman Frank Decker zal met weinig plezier terugdenken aan zijn laatste optreden onder de lat bij Venray. De goalie van de eersteklasser moest vier keer vissen in de uitwedstrijd bij Geldrop: 4-1.

Venray begon met Robert Willemse in de spits, maar hij viel na een kwartier spelen uit. Het spelbeeld veranderde desondanks niet. Venray wist weinig te creëren. Op slag van rust kwam Geldrop op voorsprong, waarna Venray in de persoon van Ron Kleuskens direct na rust iets terugdeed. Het vertrouwen was daarmee een beetje terug, maar Geldrop bleef gevaarlijker en maakte er nog drie. Decker: "Ik had het liever anders gezien. Het was geen beste pot van ons, we leden een verdiende nederlaag." Vooraf voelde het voor de doelman, die zich gaat concentreren op zijn eigen speciaalbiercafé in Venlo, apart: "Voor de wedstrijd had ik zoiets van: het is de laatste wedstrijd. Tijdens de wedstrijd ben je zo met het spel bezig dat je er eigenlijk helemaal niet bij nadenkt. Ik heb gisteren mooi afscheid genomen. We hebben gezellig wat gedronken met z'n allen." Aanstaande zondag staat voor de eersteklasser de derby met Wittenhorst op de rol. Dan staat Sam Stiphout zo goed als zeker onder de lat.