Vianen Vooruit prooi voor SSS'18

SSS'18-Vianen Vooruit 3-0 (2-0). 21. Koen Verlinden 1-0, 32. Bas Joosten 2-0, 52. Koen Verlinden 3-0.

Overloon | SSS'18 heeft zondagmiddag op eigen veld het duel met nummer twee Vianen Vooruit overtuigend gewonnen. In Overloon werd het 3-0 voor de koploper van de tweede klasse.

SSS'18 kon eindelijk weer eens compleet aan de wedstrijd beginnen, maar begon afwachtend. Na ruim twintig minuten kwam de ploeg op voorsprong. Bas Joosten legde voor en Koen Verlinden benutte de kans: 1-0. Ruim tien minuten later kon men in Overloon opnieuw juichen. Koen van Bree bracht Joosten in scoringspositie. Hij verschalkte de doelman van Vianen Vooruit en verdubbelde de voorsprong zodoende.

Mocht Vianen Vooruit na rust nog ambities hebben, dan werden die binnen zeven minuten de kop ingedrukt. Joosten speelde de bal diagonaal over het veld richting Verlinden, die onberispelijk raak schoot: 3-0. De gasten uit het Brabantse Vianen deden daarna nog wel pogingen om iets aan die stand te veranderen, maar dat lukte niet meer. Zowel SSS als Vianen raakte nog wel de paal. SSS vergroot het gat met de achtervolger zodoende tot zeven punten. De Overloners hebben ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld. Helvoirt staat nu op de tweede plek, met vier punten minder dan SSS.