Afbeelding
Foto:

Oirato presenteert nieuw toneelstuk

Oirlo | Toneelvereniging Oirato presenteert het toneelstuk Geestelijke rijkdom in De Linde in Oirlo.

Geestelijke rijkdom gaat over predikant Jan Martens. Zijn beschermde leventje wordt plotseling onderbroken door de komst van de dakloze familie Jansen in zijn op dit moment ongebruikte methodistenkerk. Zij hebben besloten om de kerk tot hun woning te maken. Hun ongebruikelijke levensstijl - oma Jansen' drankzucht, Julies aparte manieren om aan geld te komen en haar onvermogen om een baan te behouden en Piet zijn eenvoud - laten Jan een kant van het leven zien waarvan hij niet eens wist dat het bestond.

Hij besluit bij de familie in te trekken om zelf mee te maken hoe het is om op die manier te leven. Zijn pogingen om de problemen van de familie Jansen op te lossen hebben vaak de meest vreemde resultaten. Toch is het uiteindelijk de pittige Julie die de familie bij elkaar weet te houden. Na enkele weken besluit Jan een heel ander leven te gaan leiden, dit tot grote ergernis van zijn verloofde.

De regisseur is Jolanda Dijkema en auteur is Georgina Reid.

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 6 april vanaf 20.00 uur, zondag 7 april vanaf 19.00 uur en zondag 14 april vanaf 19.00 uur


Kaartjes zijn te reserveren via telefoon 06-54931666, 06-24155156, via e-mail Toneelverenigingoirato@gmail.com of af te halen bij cafetaria D'n Terp in Oirlo.