Afbeelding
Foto:

Inrichting supermarkt maakt knipoog naar zuiden

Compleet vernieuwde Jan Linders

Venray | Jan Linders opende woensdag een compleet vernieuwde supermarkt aan de Raadhuisstraat in Venray. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden. De claim van Jan Linders 'Het voordeel van het Zuiden' wordt in de nieuwe supermarkt waargemaakt middels veel streekproducten, het beste vers, wekelijks sterke aanbiedingen en de klantgerichte medewerkers.

De inrichting van de supermarkt maakt een knipoog naar het zuiden waarbij in het assortiment veel ruimte is voor streekproducten. Zoals het hoort als verssupermarkt spelen de versafdelingen groente & fruit, brood & banket en vlees een grote rol. Voor de jongste klanten wordt boodschappen doen ook leuk, op de groente- en fruitafdeling kunnen ze namelijk op de iconische speeltractor spelenderwijs kennismaken met vers. Supermarktmanager Erik Gubbels: "We willen onze klanten inspireren én verrassen. De versbeleving wordt het sterkst ervaren in het hart van onze supermarkt: 'De Keuken van Jan Linders'. Hier bereiden we de welbekende en lekkerste vers belegde broodjes en pizza's van Venray. Zoals klanten van ons gewend zijn beleggen we deze, indien gewenst, naar de wensen van de klant. Naast take-a-way yoghurt met overheerlijke toppings, verse salades én Onze Trots maaltijden, –maaltijden met een traiteurskwaliteit op basis van authentieke recepten die de échte smaak van het zuiden weerspiegelen– bieden we een nieuw assortiment warme broodjes. Zeker het proberen waard! Ook voor het lekkerste brood van Venray ben je bij ons aan het juiste adres, want Jan Linders is recent door GfK voor de 14e keer verkozen tot Beste supermarkt in Brood van Nederland. Naast het beste en lekkerste vers bieden we een zeer uitgebreid bier- én speciaalbier assortiment. Wij zijn afgelopen jaar voor de 6de keer verkozen tot de beste supermarkt in bier- en speciaalbier, voor ieder wat wils! Verder zijn onze parkeerplaatsen uitgebreid, dit biedt winkelgemak voor al onze klanten."


De komende weken kunnen alle inwoners van Venray en omgeving profiteren van extra veel openingsaanbiedingen. Daarnaast kunnen klanten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Zaterdag 23 maart is het feest en kunnen klanten op de Beleef!dag van 10.00 tot 14.00 uur genieten van diverse festiviteiten met een focus op het uitgebreide versassortiment. Klanten kunnen op deze feestelijke dag bijvoorbeeld genieten van diverse proeverijen en ze maken kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren!

Volg Jan Linders online:

www.janlinders.nl

www.facebook.nl/JanLindersSupermarkten

https://www.instagram.com/janlinderssupermarkt/