De Pit in teken van theater


Overloon | In navolging van de eerste theatervoorstelling in De Pit in 2017 van Mark van de Veerdonk hebben de Pit en E & E Support de handen ineengeslagen. Samen gaan zij jaarlijks een aantal theatervoorstellingen aan het Overloonse publiek en wijde omgeving presenteren onder de naam: De Pit Theater. Denk hierbij aan familievoorstellingen, cabaret en muziektheater.

Op zondag 31 maart om 19.00 uur wordt gestart met de voorstelling Martijn van Vuuren zingt Hollandse Meesters Denk je aan Hollandse Meesters dan denk je aan Rembrandt van Rijn of Vincent van Gogh. Maar niet alleen in de schilderkunst kent Nederland grootse artiesten maar ook in de recente muziekgeschiedenis kent Nederland grote namen. Van Vuuren zingt een selectie van nummers van grote Nederlandstalige artiesten die inmiddels zijn overleden. Van Toon Hermans tot Wim Sonneveld, van Frans Halsema tot Ramses Shaffy en van Robert Long tot André Hazes en vele anderen. Hij wordt muzikaal begeleid door Wieke de Keyzer op piano, Tom Smits op bugel/trompet, Caroline Bremer op accordeon, Meindert Jan Bol op Bas en Melvin Puijn op percussie. Tickets zijn te bestellen via www.depitoverloon.nl.

Op zaterdag 9 november staat Mark van de Veerdonk wederom met zijn nieuwe show op de Overloonse planken. De show heeft de naam Geen Viking meegekregen.