De Peelkorf onderuit bij concurrent

Rooi-De Peelkorf 17-15 (9-7). Doelpunten De Peelkorf: Tina Janssen (6), Janneke Jenneskens (3), Lynn van der Weerden (2), Marly van Asten (2), Lieke Thomassen (2).

Sint-Oedenrode | De Peelkorf ging zondagmiddag onderuit op bezoek bij Rooi in Sint-Oedenrode: 17-15. Ondanks de nederlaag blijven de korfbalsters uit Ysselsteyn vierde in de hoofdklasse.

De Peelkorf begon goed aan het duel en Tina Janssen opende de score namens de bezoekers. Rooi had echter direct een antwoord en liep snel uit naar 3-1. Het duel was daarna lange tijd in evenwicht, maar voor rust pakte Rooi alsnog de voorsprong: 9-7. In de tweede helft opende Rooi de score. De Peelkorf had het zwaar, maar kwam tien minuten voor tijd terug tot 13-13. Uiteindelijk rechtte Rooi de rug en de Brabanders wonnen met 17-15. Komende zondag staat de derby met Oranje Wit op het programma.