Twee nederlagen Lake Valley

Lake Valley heeft binnen vier dagen twee keer verloren. Eerst was 't Brökske op vrijdag te sterk in Venray, op maandagavond werd er verloren op bezoek bij De Gastronoom.

Lake Valley – Brokske 0-3

In de eerste helft waren beide teams gelijkwaardig. Bij rust was het 0-0. Na rust scoorden de bezoekers uit Nederweert wel en braken twee tijdstraffen het gehavende thuisteam op. .

De Gastronoom- Lake Valley 4-1. Doelpunt: Tim Jeuken.

Een gehavend Lake Valley trad maandag in Neer aan met slechts twee wissels. Invaller Rik Geurts hielp mee uit en O-17 speler Tymo van de Pas maakte zijn debuut in het eerste team.

In de eerste helft nam de thuisclub een voorsprong. Lake Valley verdedigde goed en creëerde zelf ook enkele goede scoringskansen. In de tweede helft scoorde Tim Jeuken de verdiende gelijkmaker. Daarna nam Lake Valley het beste van het spel, beloonde zichzelf echter niet door niet te scoren. Vier minuten voor tijd nam de thuisclub weer een voorsprong: 2-1 en scoorde in de laatste minuten nog eens twee keer.