Royale nederlaag Merselo: 7-17

Merselo-Korloo 7-17 (4-8). Doelpunten Merselo: Anne Gielens, Monique Janssen en Fleur Claessens (allen 2x) en Ciel van Hoof.

Overloon | In de tweede klasse korfbal ging Merselo met royale cijfers onderuit tegen Korloo: 7-17. Bij rust was het verschil al vier treffers (4-8).

De thuisploeg begon vol vertrouwen aan het duel en nam al snel een 1-0 voorsprong. De gasten hadden meteen een antwoord klaar. Merselo kreeg voldoende kansen, maar kon die niet afmaken. Korloo was zuiverder in de afwerking en liep uit naar een 1-6 voorsprong.

Merselo herstelde zich in het laatste deel voor rust en kwam nog terug tot 4-8. Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft bleef Korloo de betere en schotvaardige ploeg.

Regelmatig scorend liepen de gasten uit naar een verschil van tien treffers. Met zes punten uit negen duels is Merselo nu vijfde in de tweede klasse.

Komend weekend is Merselo vrij. Op zondag 24 maart komen de Merselose korfbalsters opnieuw in actie in de sporthal in Overloon. Dan is om 10.45 uur NeCa, nummer laatst op de ranglijst, de tegenstander.