raam tekenen
raam tekenen Foto:

Intuïtief en kunstzinnig coachen bij Bliss

Wanssum | Dat kunst niet altijd onder woorden te brengen valt, ervaart Bianca Ambrosius van Bliss in haar atelier in Wanssum. Kunst moet je voelen, ervaren en beleven. De schilderijen die ze schildert en exposeert in haar kunstatelier, ontstaan door het volgen van haar gevoel. Intuïtief ontstaan de kunstwerken onder haar handen, gebruikt ze een beeld uit haar dromen of schildert ze haar emoties op het doek. De kunst om echt bij je gevoel te komen, je hart te volgen en de kracht om die stappen dan ook te durven zetten, geeft Bianca daarnaast graag door middels haar trainingen. Haar eigen intuïtie zet ze krachtig in tijdens het lezen van schilderijen om mensen daadwerkelijk in ontwikkeling te brengen. Onlangs zei een cursiste na de eerste trainingsbijeenkomst van de training creativiteit als middel: "Al zouden alle 5 overige morgens me helemaal niks meer opleveren dan nog zou ik het de investering meer dan waard vinden. Het heeft me nu na 1 morgen al zoveel opgeleverd.'' Het was haar doel echt bij haar gevoel te komen, te herstellen van haar eigen burn-out en daarnaast de creatieve werkvormen uiteindelijk binnen haar eigen vakgebied (op school) in te kunnen zetten.


De helende kracht van creativiteit

Aan tafel bij deze trainingen schuiven naast docenten, coaches, therapeuten, psychologen ook mensen die bijvoorbeeld een zorgboerderij leiden of op een andere manier met mensen werken. Naast persoonlijke doelstellingen heeft iedereen daarnaast één gezamenlijk doel; door middel van tekenen en schilderen in combinatie met je eigen intuïtie ervaren hoe je daarmee dieper tot de kern komt en daadwerkelijk kunt luisteren naar wat je hart te vertellen heeft. Dé missie van Bliss, dat letterlijk betekent: 'het diepste geluk door je hart te volgen'. Stappen zetten, onverwerkte emoties verwerken, ervaren hoe helend creativiteit kan werken om dit vervolgens weer in te kunnen zetten met de mensen waar je mee werkt. Of dat nu kinderen, bejaarden of volwassenen zijn die vastlopen. De helende kracht van creativiteit is voor iedereen voelbaar! Doordat jij als professional alle opdrachten ondergaat, ben jij daarna optimaal in staat jouw cliënten of leerlingen middels creatieve werkvormen hun doelstellingen effectiever te laten bereiken. Wat is er nou mooier dan jouw doelgroep nog dichter bij hun diepste geluk te brengen?


Intuïtief schilderen

Bij Bliss kun je ook terecht voor een bijzondere schilderscursus. Ontdek hoe je vrijer kunt schilderen en zelf een prachtig kunstwerk kunt creëren vanuit jouw gevoel.


Teambuilding ? kunst op school

Wil jij met jouw team gewoon eens een dagje echt ontspannen, op een bijzondere manier aan jullie samenwerking werken, of kunst creëren voor op de werkvloer? Bianca gaat graag creatief met jouw team aan de slag. Voor scholen biedt Bianca vanuit haar jarenlange ervaring als docent en cultuurcoördinator bijzondere kunstprojecten en trainingen aan!

Meer informatie is te vinden op www.kunstatelierbliss.nl

intuition
Afbeelding
Afbeelding