Afbeelding
Foto:

SamenLoop voor Hoop

Meerlo | SamenLoop voor Hoop is een bijzonder evenement. Dit jaar zijn er 34 SamenLopen in Nederland, waarvan één in Horst aan de Maas. Alle teams, vrijwilligers en overige geïnteresseerden zijn namens SamenLoop voor Hoop Horst aan de Maas welkom op een avond met andere SamenLopers op maandag 18 maart in zaal 't Brugeind in Meerlo. De ontvangst is om 19.00 uur en om 19.30 uur start de bijeenkomst.

Op deze informatieavond voor teams en vrijwilligers kunnen ervaringen met elkaar worden gedeeld en vragen worden gesteld over de deelname.

Ook worden er handige tips op het gebied van fondsenwerving gegeven en krijgen de aanwezigen een voorproefje van de SamenLoop voor Hoop-sfeer.

Als team al een actiepagina aangemaakt op het speciale SamenLoop-actieplatform? Kijk voor voorbeelden op https://acties.samenloopvoorhoop.nl.

Hier kan ook een eigen pagina worden aangemaakt onder SamenLoop voor Hoop Horst aan de Maas, om op die manier geld in te zamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

De SamenLoop voor Hoop Horst aan de Maas vindt plaats op voormalig sportpark Bergsbos in Meerlo op 25 en 26 mei en wordt georganiseerd door lokale vrijwilligers.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.samenloopvoorhoop.nl/horst-aan-de-maas, via Facebook, of e-mail horstaandemaas@samenloopvoorhoop.nl.