Duel hockeysters bij voorsprong gestaakt

Deurne-Venray 0-2. Doelpunten Venray: Stella Wientjes en Jans Manders.

Deurne | De hockeysters van Venray waren zondagmiddag hard op weg naar een overwinning op buurman Deurne toen het duel in de vierde klasse werd gestaakt vanwege de storm. Venray stond op dat moment met 0-2 voor.

Venray begon voortvarend aan de wedstrijd in Deurne. De ploeg kwam in de tiende minuut op voorsprong. Stella Wientjes scoorde op aangeven van Joni van Alst. Venray bleef daarna Deurne de baas en dat resulteerde in diverse strafcorners. De kansen werden echter niet benut. Na twintig minuten hockeyen verdubbelde Jans Manders de score met een rake strafbal. Nu rust was het duel lange tijd in evenwicht. Met nog 19 minuten op de klok werd het duel echter gestaakt vanwege de harde wind. Het is nog niet bekend wanneer het duel wordt uitgespeeld.