SVOC haalt hard uit tegen MKV

SVOC'01-MKV 17-9 (10-4). Doelpunten SVOC'01: Rian Willems (5x), Marloes Cox, Sofie de Mulder, Aniek Sanders, Astrid Classens en Maartje Janssen (allen 2x), Elien Nabben en Fleur de Mulder.

Venray | De korfbalsters van SVOC'01 waren zondag in sporthal De Wetteling duidelijk een maatje te groot voor MKV uit Milheeze: 17-9. Door de overwinning blijft de ploeg uit Oirlo en Castenray vijfde in de overgangsklasse.

Enkele speelsters van SVOC ontbraken wegens blessures. Desondanks begon de thuisploeg in Venray sterk aan de wedstrijd. Binnen enkele minuten stond de ploeg op een 3-0 voorsprong. De lijn werd tijdens de eerste helft doorgetrokken en dat resulteerde in een 10-4 ruststand. Na rust leek SVOC door te pakken via een raak afstandsschot, maar daarna kwam de ploeg in een korte dip terecht. Na een time-out herpakte de ploeg zich en tegen het einde werd de score nog flink opgevoerd.

Op zondag 17 maart staat het uitduel met Rietvogels in Riethoven op het programma.