Veel stakingen en afgelastingen

Venray | Doordat het afgelopen zondag stormachtig weer was werden veel duels afgelast. Bij enkele wedstrijden werd wel afgetrapt, maar werd het duel door de arbiter gestaakt.

Zo duurde het duel tussen Sparta'18 en SSS'18 slechts vijf minuten, waarna de spelers weer onder de douche stonden. Gescoord was er op dat moment nog niet. In Blitterswijck werd precies tien minuten langer gespeeld. BVV keek op dat moment in de thuiswedstrijd tegen SVEB overigens wel tegen een 0-1 achterstand aan. De duels van Venray, Volharding, Oostrum, SVOC'01, Sporting ST en de vrouwen van SSS'18 werden afgelast. Daardoor wordt het toch al volle programma van de komende maanden voor die teams nóg voller.

Doelman Venray stopt

Venray | Frank Decker is bezig aan zijn laatste weken als doelman van SV Venray. De Blerickse sluitpost zou afgelopen zondag voor het laatst onder de lat staan, maar vanwege de harde wind is de wedstrijd tegen Geldrop afgelast. Op zondag 24 maart staat de derby tegen Wittenhorst op het programma. Dan staat Sam Stiphout zo goed als zeker voor het eerst onder de lat.