Netwerken bij Bizznip Venray

Venray | Bizznip Venray is een nieuw netwerkconcept voor ondernemers uit de Regio Venray. Het concept bestaat al enkele jaren in Venlo en in Roermond. En sinds oktober 2018 is er dus ook een Venrayse Bizznip.

John Straten, eigenaar van Full Account, kwam op het idee om het Bizznip-concept vanuit zijn woonplaats Venlo over te laten waaien naar Venray, waar hij sinds een aantal jaren een tweede vestiging heeft van zijn bedrijf.

Ondanks dat er in en rondom Venray veel netwerkevents plaatsvinden, miste hij nog iets. Een laagdrempelig netwerkevent op de vrijdagnamiddag waarbij ondernemers zich in een, volgens Straten, 'sfeervolle, hippe en trendy ambiance treffen'. Dit is voor een Bizznip-bijeenkomst één van de belangrijkste elementen. "De gasten moeten zich thuis voelen. Ze moeten het gevoel hebben dat ze in een ontspannen omgeving met collega ondernemers de week lekker kunnen afsluiten."

Bizznip vindt zes keer per jaar plaats. Telkens op een andere locatie. Dit is ook een van de belangrijkste speerpunten voor Bizznip. De gasten telkens weer verrassen met een nieuwe, sfeervolle omgeving waarin het event zich afspeelt. De events vinden plaats bij horecagelegenheden maar ook op verrassende pop-uplocaties in en rondom Venray. De eerste twee edities van Bizznip waren volgens de organisatoren 'zeer succesvol, sfeervol en bovenal erg gezellig'.

Vrijdag 22 maart om 17.00 uur staat de derde editie van Bizznip Venray op het programma. Die vindt plaats bij De Stad. Uiteraard is iedere ondernemer uit (de regio van) Venray van harte welkom. Kom gerust een keer kijken, voor sfeerimpressies kijk eens op de site. Aanmelden kan via de website www.bizznip.nl

Bizznip Venray is een initiatief van Bizznip, Rob Presenteert en Full Account Adviseurs en Accountants.