Congrestival op 20 maart over digitale zorg


Venlo | VieCuri houdt op woensdag 20 maart weer het Congrestival op locatie Venlo, een combinatie van het informatieve van een congres en de stijl van een festival.

Als thema is er gekozen voor Regionale Digitale Zorg. 'Hoe gaan we in de regio in de toekomst om met zorg? Hoe kunnen we meer samenwerken en gegevens uitwisselen? Hoe kan digitalisering de patiƫnt ondersteunen?' Iedereen die interesse heeft, is van harte welkom om dit evenement bij te wonen. Van 11.00 tot 17.00 uur is er een innovatiemarkt met stands over digitale zorg en demonstraties.

Denk bijvoorbeeld aan telebegeleiding, videocommunicatie, de VieCuri Behandelapp, Virtual Reality-toepassingen, het elektronisch patiƫntendossier en VieCuri's eigen zorgportaal mijnVieCuri. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn er parallelsessies met interessante sprekers uit het bedrijfsleven en de zorg, te weten De Zorggroep, Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid, AmbulanceZorg Limburg-Noord, VieCuri, Cisco, Microsoft, Forcare, ChipSoft, KPN Health en Agfa HealthCare.