Afbeelding
Foto:

Hyundai van Oostendorp


Venray | Han en Lucie Geurts uit de gemeente Horst aan de Maas rijden sinds kort een Hyundai KONA Electric. Na jarenlang hybride te hebben gereden, kwamen ze in aanraking met de volledig elektrische KONA, die zowel in actieradius en ruimte goed bij zijn wensen past. Familie Geurts was de eerste koper van de Hyundai KONA voor Oostendorp Auto.

In maart van vorig jaar kwam Han Geurts naar Oostendorp Auto Hyundai. "Na vijftien jaar leaserijden moesten wij afgelopen zomer door wisseling van werk op zoek naar een andere auto", vertelt Geurts. "Door de positieve ervaring met hybride rijden, gingen we nu bewust weer voor een hybride. Vooral omdat elektrisch rijden zoveel comfortabeler is dan conventionele motoren. Een volledig elektrisch auto met grote actieradius en ruimte voor een gezin met drie tieners paste naar ons idee niet in het budget. Tot ik geattendeerd werd op de Hyundai KONA. Een mini-SUV, volledige elektrisch en met 400+ kilometer actieradius." Dat is voor dagelijks gebruik meer dan voldoende, zegt Geurts: "Mijn echtgenote werkt als spreker bij uitvaarten voornamelijk in de regio. Zelf werk ik met name in de gemeente Horst aan de Maas."

Voor Oostendorp Auto, met vestigingen in Venray, Nijmegen, Den Bosch en Helmond, was Geurts de eerste koper van de elektrische KONA. "De heer Geurts bezocht in maart 2018 de preview en kwam de dag erna naar onze showroom in Venray om een pre-order te tekenen. Toen de prijzen en specificaties bekend werden, bestelde hij de auto definitief. Daarmee was hij de eerste koper binnen onze groep", zegt Michiel Brouns van Oostendorp Auto Hyundai Venray.

En hoe hij rijdt? "Wij zijn heel gelukkig met onze keuze en ook onze kinderen zijn erg blij met de nieuwe KONA. Niet alleen voor de ruimte, maar zeker ook omdat het zo lekker snel optrekt en het voor hun erg belangrijke Apple CarPlay met Spotify",
sluit Geurts af.