Serie ActiveRooy doorbroken

ActiveRooy-Olsredlem 1-3. Setstanden: 22-25, 25-20, 20-25, 22-25.

Venray | In de tweede klasse leden de dames van ActiveRooy in eigen huis een 1-3 nederlaag tegen Olsredlem uit Melderslo.

Na een goede serie winstpartijen kwam de ploeg uit Melderslo op bezoek in Venray. De eerste set begonnen de dames van ActiveRooy met een kleine voorsprong, maar de gasten konden die met een goede servicereeks ombuigen en wonnen de eerste set met 22-25. De tweede set kende het tegenovergestelde spelbeeld. De gasten kwamen op voorsprong, maar ActiveRooy ging er met de setwinst vandoor: 25-20.

Vol vertrouwen werd er begonnen aan de derde set, maar de dames van ActiveRooy werden goed onder druk gezet en begonnen steeds meer slordigheidsfouten te maken. Het team uit Melderslo won de set met 20-25. In de vierde set keken de dames van ActiveRooy weer tegen een achterstand aan. Na een time-out haalde de thuisploeg de tegenstander weer bij, maar helaas bleken de dames uit Melderslo sterker en verloor ActiveRooy de laatste set met 22-25. Op zaterdag 9 maart staat het uitduel tegen MVC'64 uit Maashees op de rol.