Afbeelding
Foto:

D66 fietst voor de toekomst

Venray | Onder leiding van de lijsttrekker van D66, huidig gedeputeerde Hans Teunissen uit Venray, fietste de top van de kandidatenlijst van D66 Limburg van Gennep naar Maastricht. Om inspiratie en ideeën op te halen voor het werk in Provinciale Staten worden in de aanloop naar de verkiezingen van 20 maart, samen met alle 70 kandidaten en de lokale afdelingen, werkbezoeken afgelegd.

In de eerste etappe, die door Noord-Limburg voerde, deden ze ook Venray aan. Samen met zittend Statenlid Jan van de Ven, de Venrayse kandidaten Bart Jilesen en Emina Joosten-Beslagic en oud-Statenlid Martinet Roling werd door de top 4 van de kandidatenlijst geluncht en geflyerd in het centrum van Venray. D66 zet zich al jaren in voor betere fietspaden. In aanloop naar de verkiezingen voor de Provinciale Staten fietst D66 Limburg de provincie door.

De eerste etappe startte in Gennep, waar na een ondernemersontbijt met Kamerlid Rens Raemakers werkbezoeken aan de kringloopwinkel MaJe in Heijen werden afgelegd en met huisarts Hans Peter Jung in Afferden werd gesproken over positieve gezondheid. Na de stop in Venray vervolgden de fietsers hun route naar de Gezondste Regio 2025 in Horst aan de Maas en eindigden ze in Venlo. De route werd de daaropvolgende zaterdagen vervolgd door Midden-Limburg, waarna uiteindelijk, via Heerlen, Beekdaelen en Landgraaf, Maastricht werd bereikt.

Foto: gedeputeerde, D66-lijsttrekker en Venraynaar Hans Teunissen samen met Marlou Jenneskens (kandidaat-Statenlid), Hans van Wageningen (zittend Statenlid), de Venrayse kandidaten en leden van afdelingen.