Met carnaval

Venray | Met carnaval zijn er aangepaste openingstijden bij VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray. Deze dagen gelden wel de normale bezoektijden en -regels.

Maandag 4 maart zijn vanwege carnaval alle poliklinieken, onderzoeks- en behandelafdelingen inclusief afdeling radiologie (voor röntgenfoto's) en priklocaties van VieCuri gesloten.

Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken.

Er zijn dan geen spreekuren en geplande onderzoeken. Ook Fitness VieCuri is gesloten.

Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend.

Dinsdag 5 maart is VieCuri normaal geopend, met uitzondering van de volgende priklocaties: Venlo Witte Kerk, Velden Wooncomplex Rozenhof, Meerlo Gezondheidscentrum 't Raadhuis, Belfeld Wozoco 't Prônk-eppelke, Beesel basisschool Het Spick, Baarlo Huisartsenpraktijk, Baarlo Zorgcentrum Ter Borcht, Maasbree Gezondheidscentrum, Blerick MC Galenus, Blerick Lambertuskerk, Vincent van Gogh Instituut.

Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend

De volgende twee priklocaties hebben dinsdag 5 maart gewijzigde openingstijden: Medisch Centrum Buitenlust in Venray van 08.00-12.00uur en de VieCuri regiopoli in Panningen van 07.30-12.00 uur.