Jumpers'76 kan niet verrassen

Jumpers'76-BC Deurne Pioniers 47-72 (21-40). Topscorers Jumpers'76: Dirk Laurensse (12 punten), Maarten Wijnen, Jorik Wulterkens en Justim Gommans (7 punten).

Venray | In de tweede klasse verloren de basketballers van Jumpers76 in eigen huis met 47-72 verloren van koploper BC Deurne Pioniers. De gasten uit Deurne verloren tot nu toe slechts één duel.

Afwezigen aan de kant van de thuisploeg waren Tomas Polvlionis en Peter Hoeijmakers. Daarvoor in de plaats deed oud-sterspeler Andrea Penco mee. In het eerste kwart werd er weinig gescoord en kwam de thuisploeg op voorsprong: 15-10. In het tweede kwart deden de gasten het duel kantelen. Er werden langere spelers ingebracht. De heren van Jumpers leden veel balverlies, waarvan de Pioniers profiteerden. Het leidde tot een 21-40 stand na de eerste helft. Het doel voor Jumpers was om in het derde kwart dichterbij te komen. Dat lukte nauwelijks. Het derde kwart werd met één punt verschil gewonnen: 40-58. De Venraynaren probeerden in het laatste kwart stand te houden en verdedigend stond het goed. Er werden enkele mooie aanvallen opgezet, maar scoren lukte niet. Deurne won de wedstrijd uiteindelijk met 47-72. De volgende wedstrijd voor Jumpers'76 is een uitduel tegen BC Lieshout op zaterdag 9 maart om 20.15 uur.