Heren Red Stars blijven koploper

Goirle | Het eerste herenelftal van Red Stars heeft een sterke wedstrijd tegen Red Star'58 uit Goirle bekroond met een 1-9 overwinning. Door de ruime zege blijft het tafeltenniselftal uit Venray bovenaan staan in de tweede divisie.

Tom Thijssen opende met een zwaarbevochte zege. In de tweede partij kreeg Ronald Bogaard de zege niet cadeau, maar hij won toch. Frank van der Vleuten zette vervolgens na een stevige partij de 0-3 voorsprong op het scorebord. Het dubbel Thijssen/Van der Vleuten vergrootte de voorsprong na een spannende en sterke dubbelwedstrijd vervolgens naar 0-4. Ook de drie daaropvolgende enkelpartijen werden gewonnen. Thijssen ging vervolgens in zijn laatste single onderuit, maar Bogaard en Van der Vleuten wonnen wel. Zodoende stond er na afloop een 1-9 zege voor Red Stars op het scorebord.

In de derde divisie wist heren 2 in Nieuwegein VTV 2 met 4-6 te kloppen. Heren 3 kwam in Haarlem tot een verdienstelijk gelijkspel. Jongens 1 boekte de derde zege op rij in de A-groep van Nederland. TAVEBA 1 uit Barendrecht werd na een zwaarbevochten duel de deur gewezen. Jongens 2 leed op het C-niveau een 9-1 nederlaag in Tilburg tegen TIOS 1. Emma van der Zanden speelde voor Nederland in Zweden een ITTF-jeugdtoernooi met redelijke resultaten. Komend weekend worden in Zwolle de Nederlandse senior A-kampioenschappen gespeeld met bij de dames elite ook Van der Zanden onder de deelnemers.