SSS'18 kan periode vergeten

SSS'18-Beerse Boys 3-4 (1-1). Doelpunten SSS'18: Marije Jager, Isabel Hengst, Loes van Bree.

Overloon | Het vrouwenelftal van SSS'18 heeft zondag op eigen veld met 3-4 verloren van Beerse Boys. SSS deed het prima in de tweede periode, maar verliest door de nederlaag het uitzicht op die prijs.

Het duel begon nog prima voor de ploeg uit Overloon. Door een doelpunt van Marije Jager kwam SSS binnen het kwartier op voorsprong. De gasten uit Oost-, West- en Middelbeers kwamen voor rust echter nog langszij. SSS gaf het duel in het eerste kwartier van de tweede helft uit handen toen het twee tegengoals incasseerde. De twee treffers die in de laatste tien minuten werden gemaakt, deerden derhalve niet meer. De pas 15-jarige Demi Rooijakkers uit de MO15 maakte haar debuut in het eerste vrouwenelftal van SSS. Trainer Frank Brands: "Het was helaas een mindere wedstrijd van ons. Het eerste kwartier was nog goed. Na de 3-4 kregen we kansen op de gelijkmaker, maar helaas zat het er niet in."