Oostrum onderuit in Arcen

DEV Arcen-Oostrum 3-2 (1-1). 15. Ruud Custers 0-1, 42. Jordy Valckx 1-1, 53. Rowan Houben 2-1, 59. Teun Jacobs 3-1, 84. Rob Verlinden 3-2.

Arcen | Oostrum heeft zondagmiddag op bezoek bij DEV Arcen een nipte nederlaag geleden. Oostrum staat daarmee na twaalf duels op een achtste plek.

De ploeg van trainer Ron Spruit kwam na een kwartier spelen op voorsprong dankzij een doelpunt van Ruud Custers. Vlak voor rust deed Jordy Valckx iets terug namens de ploeg uit Arcen. De thuisploeg maakte er in het eerste kwartier na rust direct twee. Die klap kwam Oostrum niet meer te boven. Vijf minuten voor tijd deed Rob Verlinden nog wel iets terug: 3-2.

Na de dolle dagen gaat Oostrum op bezoek in Siebengewald bij Stormvogels'28, dat met één punt minder twee plekken lager staat.