Knappe zege vrouwen Venray

Venray-Maarssen 3-2 (1-1). Doelpunten Venray: Ellis Michiels (2x), Lindie van der Steen.

Venray | Het vrouwenelftal van SV Venray heeft zondag een prima zege geboekt op nummer twee Maarssen. De zege is een bevestiging dat de onderlinge verschillen in de hoofdklasse erg klein zijn.

Het elftal van trainer Jan Trienekens staat na de zege op de tiende plek, terwijl de vrouwen van Maarssen tweede staan. Toch bedraagt het verschil tussen beide ploegen slechts vijf punten. Venray kwam op een 0-1 achterstand, maar zag Ellis Michiels de gelijkmaker maken. De gasten uit de provincie Utrecht kwamen daarna wederom op voorsprong, maar door doelpunten van Lindie van der Steen en nogmaals Michiels bleven de punten in Venray. Het winnende doelpunt viel in de blessuretijd. Lieke Wijnands: "We hebben als team erg goed gespeeld. Zij voetbalden tegen zichzelf, maar wij bleven rustig en op het einde kwam er meer ruimte. In de laatste minuut scoorden wij vervolgens de winnende goal." Op 10 maart staat voor de Venrayse voetbalvrouwen de uitwedstrijd tegen nummer zes Bavel op het programma. Gezien de onderlinge verschillen opnieuw een duel dat alle kanten op kan.