Volharding boekt ruime zege

Heeswijk-Volharding 0-4 (0-2). 15. Tim Brouwer 0-1, 39. Kas van den Bosch 0-2, 66. Tim Brouwer 0-3, 68. Melvin de Klijn 0-4.

Heeswijk-Dinther | Tweedeklasser Volharding kende zondagmiddag een gemakkelijke middag op bezoek bij Heeswijk. Er werd met liefst 0-4 gewonnen.

Heeswijk had voorafgaand aan het duel nog één punt meer dan Volharding. Na een kwartier was het spits Tim Brouwer die voor de openingstreffer zorgde. Volharding toonde zich later effectief toen Kas van den Bosch op slag van rust voor de verdubbeling van de voorsprong zorgde. De thuisploeg kreeg wel kansjes, maar Volharding hield zich prima staande. Na rust scoorden Tim Brouwer en Melvin de Klijn en was de thuisploeg, waar oud-Venray-trainer Stef Sijbers aan het roer staat, niet meer bij machte om terug in de wedstrijd te komen.