SSS'18 komt goed weg met punt

Emplina-SSS'18 1-1 (0-0). 65. Thijs Engelbart 1-0, 94. Koen Voesten 1-1.

Empel | SSS'18 heeft zondagmiddag op bezoek bij Emplina in de tweede klasse met 1-1 gelijkgespeeld. De koploper kwam goed weg met het punt, gezien het feit dat de thuisploeg beter was.

In de eerste helft was het duel rommelig en creƫerden beide ploegen kansen. Na ruim een half uur spelen kwam Bart Deriet oog in oog met de keeper van Emplina, maar de bal kwam in het gezicht van de keeper. Na rust drong Emplina meer en meer aan en na ruim een uur spelen was het Thijs Engelbart die al koppend voor de openingstreffer zorgde: 1-0. SSS leek die goal nodig te hebben om wakker geschud te worden. De gasten kregen langzaam meer vat op het spel. De druk werd groter en een doelpunt kon eigenlijk niet uitblijven. In blessuretijd kwam de gelijkmaker er: Koen Voesten kopte de bal achter de doelman en zorgde voor de eindstand. Trainer Ruud Vermeer: "Voor rust was het niet best van onze kant. Zij waren de betere ploeg. Als we toen op een achterstand waren gekomen, hadden we daar niets van mogen zeggen. Na de 1-0 toonden we wel veerkracht en kregen we ook enkele kansjes. We hebben uiteindelijk gemazzeld dat we een punt hebben gehaald." Na de carnaval gaat SSS eerst op bezoek bij Sparta'18, waarna Vianen Vooruit op bezoek komt.