Afbeelding
Foto:

Belofte maakt schuld

Ysselsteyn | Belofte maakt schuld. Wethouder Anne Thielen beloofde september vorig jaar bij de officiële opening van het nieuwe clublokaal van De Piëlboulers uit Ysselsteyn op een later tijdstip een partijtje jeu de boules te komen spelen op de nieuwe baan.

"Het was even wennen, maar daarna liep het perfect. Ze liet duidelijk blijken, dat ze veel plezier beleefde aan het spel", aldus voorzitter Jan van de Pas van De Piëlboulers.

"Ook een tweede toezegging werd door haar waargemaakt. Enkele weken voor de opening ontvingen we van de gemeente het bericht dat ons subsidieverzoek door het te laat aanvragen niet gehonoreerd kan worden, maar wel met de mededeling dat voor toekomstige activiteiten een financiële bijdrage tot de mogelijkheden behoorde. Na overleg met de gemeente hebben we een nieuwe aanvraag ingediend en enkele weken geleden ontvingen we het positieve bericht, dat we een eenmalige bijdrage voor de diverse gemaakte kosten en te organiseren activiteiten tegemoet mogen zien. Daar zijn we als vereniging heel blij mee."

Foto: Jan Derikx.