Afbeelding
Foto:

Badmintonners grijpen titel

Venray | Een succesvol competitieseizoen voor Badmintonclub Venray werd afgesloten met het kampioenschap voor het jeugdteam BC Venray 3.

De spelers werden afgelopen maandag 25 februari gehuldigd op de speelavond van de club. Team BC Venray 3 kwam uit in afdeling 3 van de jeugdcompetitie onder 17 jaar van Regio Limburg. Het team werd vrij gemakkelijk met ruime voorsprong eerste in een poule met zeven andere teams. Op 30 maart mag het team in Reuver de strijd aanbinden tegen de kampioenen van de twee andere afdelingen in hun leeftijdscategorie.

De winnaar wordt door Regio Limburg afgevaardigd naar de Nederlandse kampioenschappen voor regioteams later dit seizoen in Zutphen. Ook de teams BC Venray 1 (senioren gemengde competitie) en BC Venray 2 (mannencompetitie) presteerden uitstekend. Beide behaalden een tweede plaats in hun poule. Mogelijk eindigt ook het jeugdteam BC Venray 5 als tweede in de Jeugd Streekcompetitie 11-14 jaar. Dit team heeft echter nog een uitwedstrijd voor de boeg. Na afloop van de huldiging konden alle aanwezige clubleden en ouders genieten van een stukje van de door de hoofdsponsor geschonken feesttaart.

Op de foto van links naar rechts hurkend: Denise Backbier, Marloes Cox, Lotte Peeters, Denise Backbier; staand: Rens Tijssen, Meike Peeters en Niels Boudewijns