Prinses Marleen en prins Guiliano werden in het zonnetje gezet door wijkagent Deenen.
Prinses Marleen en prins Guiliano werden in het zonnetje gezet door wijkagent Deenen. Foto: Rikus ten Brucke

Prinselijk bezoek

Venray | Er was hoog bezoek voor wijkagent Marcel Deenen op het politiebureau in Venray. Prins Guiliano I en prinses Marleen, de heersers van de Venrayse wijk Brukske, kwamen namelijk een kijkje nemen op het bureau.

De hoogheden werden opgehaald en met een politiebus naar het bureau gebracht. Met loeiende sirenes arriveerde het trio. "Het was heel vet", vertelde prins Guiliano enthousiast. Marleen en Guiliano werden verrast in de kantine van het nieuwe politiebureau. "Ik heb speciaal voor jullie een onderscheiding namens de politie van Venray", zei Deenen. Maar er waren nog meer verrassingen voor het prinsenpaar uit Brukske. Zo ontvingen zij uit handen van de wijkagent een certificaat en uiteraard was er een plakje carnavalscake met chocomel.

Deenen kent Marleen goed van zijn periode als wijkagent van Brukske. "Marleen stuurde een berichtje met de vraag of ze langs mocht komen en dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk", vertelt Deenen. Zowel Marleen als Guiliano kijkt erg uit naar het carnaval. "We gaan veel hossen en springen", zegt Marleen enthousiast. "En natuurlijk gaan we lekker gek doen." Het duo bezoekt zaterdagmiddag ook de sleuteloverdracht in de schouwburg. "We zijn ook al op bezoek geweest bij de burgemeester. Dat was ook leuk." Marleen en Guiliano werden ook nog verrast door de Jumbo. "We kregen een taart en daar stond een foto van ons op. Ik heb een stukje van mezelf gegeten."

Foto's Rikus ten Brücke.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding