Beepower Venray

Venray | Beepower Coöperatie Venray houdt op donderdag 14 maart een informatieavond in De Kemphaan in Venray. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Op het programma staan de projecten Postcoderoos en Blauwe Diesel.

Wie wil er niet op een goede wijze investeren in het opwekken van duurzame energie middels zonnepanelen? In bepaalde gevallen kan dat niet op eigen dak. Dit omdat het dak geen goede ligging heeft, je in een flat of appartement woont en je geen eigen dak hebt of omdat je het niet mooi vindt uitzien om op je dak zonnepanelen te leggen. Aan de hand van een succesvol geïmplementeerd postcoderoosproject wil Beepower de aanwezigen informeren over de details van zo'n project. Een bestuurslid van de Coöperatie Duurzaam Overloon zal in een interactieve sessie alle zaken op een rijtje zetten, vragen beantwoorden en proberen om ook in de gemeente Venray zulke projecten te laten ontstaan.

De energietransitie is in volle gang. Ook de mobiliteitssector is hierbij hard aan het veranderen. 2019 lijkt nu toch echt de doorbraak te worden van de elektrische auto. Dit neemt echter niet weg dat er nog 15 tot 20 jaar dieselauto's op de weg zijn. Ook deze auto's zijn echter schoner te krijgen met Blauwe Diesel. Een duurzaam alternatief voor de fossiele brandstoffen van nu. Een accountmanager van Vissers Energy Group uit Horst neemt de aanwezigen mee in de wereld van Blauwe Diesel.

De toegang is gratis. Wel vooraf aanmelden via info@beepowervenray.nl.