Architects zegt af voor Jera On Air

Ysselsteyn | Architects, een van de beoogde hoofdacts voor festival Jera On Air in Ysselsteyn, heeft zijn optreden afgezegd. De formatie is niet blij met de grootte waarop haar bandnaam is vermeld op de poster.

De bandnaam prijkte op de poster onder die van de Australische band Parkway Drive. Volgens pr-man Thijs Vogels had dat een logische verklaring. "Parkway Drive wilde per se als hoofdact worden aangekondigd op de poster. Dat was ook contractueel vastgelegd." Jera On Air heeft er alles aan gedaan om de onvrede bij Architects weg te nemen, dat is volgens Vogels niet gelukt. "Onze designer heeft echt nachtwerk geleverd om een andere poster voor te stellen. Ook wij hebben qua communicatie overuren gemaakt, maar Architects zette echt de hakken in het zand. Het is helaas niet gelukt en dat is balen voor de fans die een kaartje hebben gekocht."

De organisatie van Jera On Air is nu drukdoende met het zoeken van een waardige vervanger. "We hebben een shortlist samengesteld en hopelijk hebben we op korte termijn een geschikte vervanger." Jera On Air wordt gehouden van 27 tot en met 29 juni.