TOG te sterk voor Merselo

TOG-Merselo 14-8 (6-3). Doelpunten Merselo: Aniek van den Heuvel en Geke Nijenhuis (beiden 2x), Monique Janssen, Angela Litjens, Loes Claessens en Lisa Verhoeven.

Ravenstein | In de tweede klasse kon Merselo het niet bolwerken in het uitduel tegen TOG: 14-8. De gasten begonnen sterk aan het duel en namen al snel een 1-3 voorsprong. Daarna kwam de thuisploeg sterk terug en waar Merselo soms de felheid miste, was de thuisploeg enorm gedreven. TOG boog de achterstand nog voor rust om in een voorsprong: 6-3. Na de rust werden de Merselose korfbalsters meteen verrast door drie treffers van TOG. Die klap kwam Merselo niet te boven. TOG consolideerde de voorsprong van zes treffers en hield de punten in eigen huis. Op zondag 10 maart speelt Merselo in De Raayhal in Overloon om 11.00 uur tegen Korloo.