SVOC'01 laat punten liggen

Dakos-SVOC'01 15-13 (8-4). Doelpunten SVOC'01: Rian Willems (6x), Marloes Cox (4x), Elien Nabben (2x) en Linda Claessens.

Someren | In de overgangsklasse korfbal verloor SVOC'01 de uitwedstrijd tegen Dakos: 15-13. In de eerste paar minuten begonnen beide teams sterk aan de wedstrijd en ging het langere tijd gelijk op. Dakos werd naarmate het duel vorderde echter steeds feller, waar SVOC'01 geen antwoord op had. In de laatste tien minuten van de eerste helft wisten de gasten nog twee keer te scoren, maar konden niet voorkomen dat de thuisploeg met een voorsprong ging rusten: 8-4. In de tweede helft ging SVOC'01 op jacht naar de aansluiting. In de eerste tien minuten werd het verschil door vier treffers op rij nagenoeg teruggebracht en was het verschil nog maar twee treffers: 10-8. In de slotfase werd er om en om gescoord, maar geen moment wist SVOC'01 het duel nog naar zich toe te trekken. Dakos bleef aan de goede kant van de score en hield met 15-13 de punten in eigen huis. De komende twee weken is er geen competitieprogramma. Op zondag 10 maart ontvangt SVOC'01 MKV, dat een positie lager staat op de ranglijst. Het duel in sporthal De Wetteling begint om 13.15 uur.