Zege handbalsters

Manual-Saturnus 15-12 (10-5). Doelpunten Manual: Maaike Lipman en Conny van Tilburg (beiden 4x), Ankie Billekens, Loes van Dijk en Karlijn van Els (allen 2x) en Jantine Rongen.

Venray | In de tweede klasse wonnen de handbalsters van Manual de thuiswedstrijd tegen Saturnus. In sporthal De Wetteling was het verschil aan het einde van de rit drie doelpunten: 15-12. De thuisploeg begon uitstekend aan het duel, maar het lukte de Venrayse handbalsters niet om de goed opgezette aanvallen af te ronden en te scoren. Hierdoor ging de wedstrijd gedurende de eerste twintig minuten gelijk op en konden de gasten in het spoor blijven. Verdedigend stond Manual goed en alleen de cirkelspeelster van Saturnus wist een aantal keer te scoren. Dit resulteerde in een ruststand van 10-5. In de tweede helft kwam Manual op stoom. Door een aantal break-outs en goed uitgespeelde aanvallen liep de thuisploeg uit en beslist de strijd in haar voordeel. Op zondag 24 februari gaan de Venrayse handbalsters op bezoek bij Someren 2, aanvang 14.00 uur.