Teleurstellende middag Oostrum

America-Oostrum 3-2 (2-1). 12. Ruud Custers 0-1, 27. Roy Theeuwen 1-1, 36. Jens Kleuskens 2-1, 56. Ruud Custers 2-2, 80. Roy Theeuwen 3-2.

America | Oostrum heeft zondagmiddag een teleurstellende nederlaag geleden op bezoek bij America.

De gasten kwamen nog wel op voorsprong, maar zagen de thuisploeg vervolgens langszij komen. Na de gelijkmaker na rust ging America er tien minuten voor tijd alsnog met de overwinning vandoor. Door de nederlaag blijft Oostrum in de middenmoot van de vierde klasse G bungelen.

Om naar boven te kunnen kijken, had er eigenlijk gewonnen moeten worden. Oostrum staat nu met veertien punten op de achtste plaats, maar heeft wel het voordeel dat er nog veel duels afgewerkt moeten worden. Dat maakt dat er nog veel mogelijk is voor het elftal van trainer Ron Spruit.

Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen DEV Arcen op het programma.