Knappe zege BVV'27 bij GFC'33

GFC'33-BVV'27 2-3 (1-2). 5. Jasper van der Weegen 1-0, 8. Yilmaz Durgun 1-1, 10. Yilmaz Durgun 1-2, 75. Thei Breukers 2-2, 80. Jur Scheres (e.d.) 2-3.

Grubbenvorst | BVV'27 heeft zondagmiddag een knappe overwinning geboekt op bezoek bij GFC'33. De formatie uit Blitterswijck won met 2-3 en bezorgde het hooggeklasseerde GFC daarmee de eerste nederlaag van het seizoen.

De thuisploeg kwam al snel op voorsprong. Jasper van der Weegen maakte de 1-0. Twee vrije trappen van Yilmaz Durgun belandden vervolgens beide in het doel, waardoor BVV zo'n vijf minuten na de openingstreffer alweer voorstond. Pas ver in de tweede helft gaf BVV kansen weg en incasseerde het de 2-2.

De gasten gaven niet op en trokken dankzij een eigen doelpunt van GFC-speler Jur Scheres aan het langste eind: 2-3. Trainer Leon Vievermans: "Zij konden maar weinig kansen afdwingen. Bij ons stond het na het eerste kwartier redelijk, daarvoor totaal niet. Na de 2-3 kwamen we niet meer in de problemen. In die fase moesten we zelfs meer afstand nemen en de ruimtes benutten."