Blessuretijd nekt SVOC'01

SVOC'01-RKDSO 3-3 (3-1). 12. Tijs Loonen 10, 23. Koen Classens 2-0, 32. Ralf van de Kerkhof 2-1, 40. Koen Classens 3-1, 75. Nick van Rens 3-2, 90+8. Bram Rondeel 3-3.

Oirlo | SVOC'01 heeft zondagmiddag in de vijfde klasse D op zure wijze gelijkgespeeld. De ploeg van trainer Jeroen Denissen stond tegen RKDSO lange tijd voor, maar kreeg ver in blessuretijd toch nog de gelijkmaker tegen.

Het zag er in de eerste helft nog wel zo rooskleurig uit voor SVOC'01. De ploeg stond met 3-1 voor en er leek geen vuiltje aan de lucht. Na ruim een uur voetballen had de thuisploeg volgens trainer Jeroen Denissen een penalty móéten krijgen, maar de arbiter liet het na de bal op de stip te leggen. Dat kwam SVOC duur te staan, want door twee doelpunten werd het alsnog 3-3. Denissen voelde het gelijkspel aan als een nederlaag. "Er had maar één team recht op de drie punten. We doen onszelf de das om door toch nog de gelijkmaker tegen te krijgen. Als je ziet hoe het team, ondanks de afwezigen, zichzelf vandaag heeft laten zien kan er dit seizoen hopelijk nog veel positiefs gebeuren", besluit de trainer optimistisch.

Bij de thuisploeg startte B-junior Sem Hendrikx voor het eerst in de basis.