Holthees onderuit bij koploper

SCV'58-Holthees 2-1 (0-1). 42. Niels Ingenpas 0-1, 51. Jannes Raaijmakers 1-1, 72. Jannes Raaijmakers 2-1.

Velp | Holthees heeft de goede prestaties van de laatste weken geen passend vervolg kunnen geven op bezoek bij koploper SCV'58. De ploeg van trainer John Klaassens ging in de vijfde klasse F met 2-1 onderuit.

Het begin van het duel was voornamelijk aftasten. Halverwege de eerste helft kwam Holthees wat meer op de helft van de ploeg uit Velp. Een rush van Max Jost, drie minuten voor rust, leverde Holthees een vrije trap op aan de linkerkant van het veld. De bal kwam vervolgens op de voeten van de inlopende Niels Ingenpas terecht, die de bal met een volley tegen de touwen werkte: 0-1. Een minuut later kreeg Wilco Stiphout een kans, maar zijn inzet was te zacht. Ook SCV kreeg voor rust nog een kans, maar scoorde niet. Na rust gebeurde dat wel. Eerst was een rebound Holthees-doelman Marco Rijnen te machtig, waarna de thuisploeg van dichtbij de 2-1 binnen tikte. Een kwartier voor tijd maakte Stef Janssen de Holthese gelijkmaker, maar dit doelpunt werd tot verbazing van de bezoekers afgekeurd wegens buitenspel. Ook het slotoffensief leverde de 2-2 niet op. SCV haalde een inzet van Holthees nog wel van de doellijn.