Geflatteerd verlies Lake Valley: 3-8

Lake Valley-ZVV De Keigel 3-8 (3-3). Doelpunten Lake Valley: Fabian Hendriks en Redouane Najja.

Venray | Lake Valley verloor vrijdagavond in de hoofdklasse E geflatteerd van ZVV de Keigel uit Neer: 3-8.

Bij vlagen liet het jonge team van coach Dennis Tilburgs erg goed spel zien, helaas konden zij dit niet de hele wedstrijd brengen. Het team uit Venray startte goed en zette de ervaren tegenstander meteen goed vast over het hele veld. Creƫerde ook enkele scoringskansen. De voorsprong liet lang op zich wachten. Fabian Hendriks, die een sterke eerste helft speelde, scoorde met een fraai schot 1-0. Daarna kwamen de gasten terug in de wedstrijd. Door enkele individuele fouten af te straffen namen zij een 1-2 voorsprong. Weer scoorde Lake Valley twee mooi doelpunten, opnieuw door Fabian Hendriks en Redouane Najja: 3-2. Net voor rust kwamen de gasten terug tot 3-3. Na rust een ander beeld. Lake Valley kon het sterke spel van de eerste helft geen vervolg geven. Het ervaren en slimme team uit Neer strafte enkele individuele fouten genadeloos af en kwam op een 3-6 voorsprong. In de laatste minuten ging Lake Valley nog met een meespelende keeper spelen. Dat mislukte, de gasten scoorden zelfs nog twee keer en bepaalden de einduitslag op 3-8. De volgende thuiswedstrijd is op vrijdag 22 februari om 20.30 uur in sporthal de Wetteling.