Afbeelding
Foto:

Imke Versteegen periodekampioen

Lommel | Tijdens het internationaal danstoernooi van de DV DoReMi in het Belgische Lommel heeft Imke Versteegen uit Merselo afgelopen zondag een beste prestatie neergezet.

Imke behaalde met haar solodans een eerste plaatst in de solo hoofdklasse eredivisie met 276 punten. Daarmee werd ze tevens periodekampioen. Tijdens de dag worden 110 dansen uit binnen- en buitenland uitgevoerd. Imke was zeer tevreden met haar resultaat. Haar trainster Jolanda Poels was ook in haar nopjes met de punten. "We zijn nu halverwege het seizoen en Imke laat zien wat er in zit. Er wordt hard getraind en de resultaten mogen er zijn. Er zijn nog vier toernooien te gaan en dan staan de Nederlandse kampioenschappen voor de deur. We moeten nu de puntjes op de i zetten, want de weken vliegen voorbij. Jolanda en Imke willen het maximale uit het seizoen halen. Elke training is zeker nu, erg belangrijk."

Op 14 april worden de Nederlands kampioenschappen gehouden in Wijchen. Inmiddels zijn door Imke de kwalificatiepunten voor deelname aan het EK behaald.