Cursus Grip&Glans voor vrouwen 55+

Venray | Als je ouder wordt, verandert je situatie.

Vrouwen kunnen behoefte hebben aan nieuwe manieren om grip te houden op hun leven en om hun leven een beetje meer glans te geven. Met de cursus Grip&Glans wordt door Synthese Venray ondersteuning geboden in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de tijd prettiger in te vullen en in het aanleren van vaardigheden om zelf actief bij te dragen aan de glans van het eigen leven.

De cursus is bedoeld voor vrouwen van 55 jaar of ouder. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere positief zijn en blijven, initiatief nemen en zelfvertrouwen opbouwen, samen met anderen zijn en vriendschap en doelen stellen en bereiken. De cursus bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten. De start op woensdag 20 maart bij Synthese aan de Leunseweg 51 in Venray. Aanmelden kan tot 10 maart door contact op te nemen met Yvonne Imming via telefoon (0478)517300 of via de website www.synthese.nl.

Loes Jacobs wint valentijnsactie

Wanssum | Loes Jacobs uit Wanssum heeft de valentijnsactie van Peel en Maas op Facebook gewonnen. Ze wint een romantische Bubble&Bite bij proeflokaal Goesting voor twee personen.