SSS'18 na rust langs Rood Wit'62

SSS'18-Rood Wit'62 3-2 (1-2). Doelpunten SSS'18: Marije Jager, Rian Eickmans, Manon Loonen.

Overloon | De vrouwen van SSS'18 wonnen zondag in de tweede klasse op eigen veld met 3-2 gewonnen van Rood Wit'62 uit Helmond.

De gasten kwamen op voorsprong, maar vijf minuten voor rust kwam SSS op 1-1 door een rake knal van Marije Jager. Op slag van rust kwamen de bezoekers op 1-2 via een strafschop. In de tweede helft was SSS beter en kwam het na twee minuten spelen op gelijke hoogte via Isabel Hengst. Twintig minuten voor het eindsignaal kwam een voorzet vanaf de rechterkant terecht bij Manon Loonen, die de eindstand bepaalde: 3-2.

Trainer Frank Brands: "Het was een goede wedstrijd waarin we doorgingen op de goede weg van voor de winterstop. We creƫerden voldoende kansen en gaven weinig weg." Volgende week gaat SSS op bezoek bij koploper UDI'19.