Venray laat langs Bekkerveld

Bekkerveld-Venray 0-1 (0-1). 85. Jesse Rommen 0-1.

Heerlen | Venray heeft dankzij een 0-1 zege op bezoek bij Bekkerveld in de subtop van de eerste klasse D genesteld. De zege kwam tot stand dankzij een doelpunt van Jesse Rommen, die vijf minuten voor tijd de enige treffer van de middag maakte.

De weersomstandigheden in Heerlen ware verre van optimaal. Veel regen en een stevige wind maakte goed voetbal lastig. Venray was in het begin van het duel beter met bal, maar de beste kansen waren voor de thuisploeg. Bekkerveld wist de openingstreffer echter niet te maken. Na rust nam Venray het initiatief in handen, al ging dat niet gepaard met hele grote kansen. Vijf minuten voor tijd kwam de winnende treffer er alsnog. Een diepe bal belandde voor de voeten van Jesse Rommen, die de Bekkerveld-doelman kansloos liet: 0-1. Daarna gaf Venray geen grote kansen meer weg. Het team van trainer Frans Koenen speelt nu drie keer op rij thuis. RKSV Heeze, ZSV en De Valk zijn de tegenstanders.