Landweert zet in op livebands


VENRAY | Om in Landweert de saamhorigheid te verhogen en wijkaccommodatie 't Stekske van impulsen te voorzien staan daar vanaf maart maandelijks livebands op het podium.

"Daar gaan we de laatste zondagmiddag van de maand voor inruimen", zegt wijkplatformvoorzitter Wim Vievermanns. "We willen graag dat 't Stekske meer het middelpunt van de wijk wordt. Het wijkplatform vindt het belangrijk dat de mensen daar fatsoenlijk terechtkunnen. Het zou mooi zijn als het wijkcentrum zeven dagen in de week open kon zijn. Je hoort geluiden in de wijk dat daar behoefte aan is."
Met de muziekbands op zondagmiddag wil Vievermanns een eerste aanzet geven. "We willen graag bands uit Venray en omgeving. Bijvoorbeeld jonge bandjes die ervaring op willen doen. Voor dit jaar zijn alle maanden al volgeboekt. Alleen voor de laatste vrijdag van het jaar zoeken we nog iets. Bands treden gratis op, ze krijgen daar een podium met alle faciliteiten voor terug." Zondagmiddag 31 maart om 15.00 uur trapt Landweert af met optredens van twee livebands. De entree is gratis, iedereen is welkom.