Hattrick Verlinden helpt SSS'18

Real Lunet-SSS'18 1-4 (0-1). 6. Koen Verlinden 0-1, 47. Koen Verlinden 0-2, 64. Jaouad Chraou 1-2, 75. Bas Joosten 1-3, 81. Koen Verlinden 1-4.

Vught | SSS'18 heeft afgelopen zondagmiddag op bezoek bij Real Lunet een ruime 4-1 zege geboekt. Waar veel duels werden afgelast, gingen in de tweede klasse H alle wedstrijden door. Dat was achteraf gezien goed nieuws voor SSS. Vooraf mocht de tegenstander met recht worden gevreesd. Eerder dit seizoen werd er ternauwernood gewonnen in Overloon en Real Lunet verraste deze week met het aantrekken van oud-prof Arda Havar. Al na zes minuten stond SSS op voorsprong. Koen Verlinden wist een aanval doeltreffend af te ronden. Real Lunet ging daarna beter spelen, maar naarmate de eerste helft vorderde kreeg SSS het duel meer in handen en kreeg Bas Joosten de grootste kans. Vrij voor keeper Jesse de Vries speelde de aanvaller van SSS de bal echter te ver voor zich uit. In de tweede helft was het opnieuw Verlinden die scoorde. Na een goede aanval scoorde hij met een strak schot: 0-2. De thuisploeg had niet eens het mindere van het spel, maar SSS wist beduidend meer kansen te creƫren en benutten. De Brabanders brachten de spanning terug door een doelpunt van Jaouad Chraou. Real Lunet drong meer aan, maar SSS verdedigde prima.

Een kwartier voor tijd ging de bal op de stip na een overtreding op Verlinden. Bas Joosten maakte de derde van de middag en besliste het duel zo. Verlinden maakte zijn hattrick daarna compleet en bepaalde zodoende de eindstand: 1-4.