SamenLoop zoekt organisatietalent


Meerlo | In het weekeinde van 25 en 26 mei wordt in Meerlo een SamenLoop voor Hoop gehouden. Tijdens deze bijzondere 24-uurs wandelestafette wordt er geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Hart voor KWF en je als vrijwilliger inzetten? Meld je dan aan.

Sinds de oprichting van KWF zijn de overlevingskansen voor patiƫnten meer dan verdubbeld. De wetenschap begrijpt inmiddels veel beter hoe kanker werkt. Om meer onderzoek mogelijk te maken wordt er tijdens de SamenLoop geld ingezameld voor kankeronderzoek. De 24 uur staat daarbij symbool voor de strijd tegen kanker, die immers ook 24 uur per dag doorgaat. De teamleden wisselen elkaar af op het parcours en organiseren allerlei activiteiten. De SamenLoop-vrijwilliger krijgt de kans om te investeren in leven.

Hij of zij kan zijn talenten inzetten om SamenLoop Horst aan de Maas op de kaart te zetten. Dat kan bijvoorbeeld als vrijwilliger of commissielid. Samen met de andere commissieleden zorgt hij ervoor dat het evenement op rolletjes loopt en dat er zo veel mogelijk mensen meewandelen of komen kijken. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen aandachtsgebied, bijvoorbeeld communicatie, sponsoring, logistiek of teamwerving. Als vrijwilliger werken of commissielid worden voor de SamenLoop? Neem dan voor meer informatie contact op via e-mail HorstaandeMaas@SamenLoopvoorHoop.nl. of kijk op www.samenloopvoorhoop.nl/horst-aan-de-maas. Ook teams kunnen deelnemen aan deze 24-uurs wandelestafette.